La editura Leda au revenit SURPRIZELE DE MIERCURI

SURPRIZELE DE MIERCURI: ÎNAPOI LA MITURI – ROMANCE, AVENTURĂ ŞI SUPRANATURAL ALTFEL

GODDESS TEST de Aimée Carter în portofoliul LEDA

Toate fetele care au trecut prin încercarea asta nu au avut sorţi de izbândă.
Acum este rândul lui Kate.

Kate şi mama ei au fost întotdeauna foarte apropiate – acum însă aceasta este pe moarte. Iar ultima sa dorinţă este să se mute înapoi în casa în care a copliărit. Aşa încât Kate va trebui să meargă la o nouă şcoală, să se adapteze la o viaţă fără nimeni apropiat din familie în jur şi să se obişnuiască cu gândul că mama ei s-ar putea să nu supravieţuiască toamnei.

Dar Kate îl întâlneşte pe Henry. Brunet. Misterios. Fascinant. Acesta pretinde că ar fi Hades, zeul împărăţiei subpământene – iar dacă ea va accepta târgul pe care i-l propune, el o va ţine pe mama ei în viaţă, timp în care Kate va trebui să treacă prin şapte încercări.

Kate este convinsă că Henry este nebun – dar în clipa în care îl vede readucând o fată la viaţă totul este pus sub semnul întrebării. Acum salavarea mamei ei pare o idée posibilă, chiar dacă nebunească. Dacă va reuşi, va deveni viitoarea mireasă a lui Henry … şi zeiţă.
Dacă dă greş…

“O reinterpretare originală a miturilor greceşti adaugă strălucire acestei poveşti romantice.” Cassandra Clare, autoarea seriilor Instrumente mortale şi Dispozitive infernale

AIMÉE CARTER s-a născut şi a copilărit în statul Michigan din Statele Unite, unde locuieşte şi în prezent. A început să scrie încă de la vârsta de unsprezece ani, iar prima povestire originală a compus-o patru ani mai târziu; şi de atunci nu s-a mai oprit o clipă. Primul ei roman pentru tineri, The Goddess Test, a fost publicat în 2011, iar continuarea acestuia. Goddess Interupted, în 2012

Sursa  .

Reclame

4 responses

 1. Initial am vrut sa citesc aceasta carte deoarece imi amintea de o alta serie pe care am iubit-o si am inceput sa fac o corelatie, insa cartile sunt diferite.
  In afara faptului ca am fost innebunita de ideea cu mitologia greaca, mi-a placut de Kate foarte mult. Desi oamenii de care ii pasa se poarta oribil cu ea, acest personaj fantastic continua sa tina la ei si sa ii protejeze.
  Oricum cartea este fenomenala la fel si Henry…( hi hi…i just love him so much <3)

  Mai 22, 2013 la 8:00 pm

 2. Este prima oara cand aud de aceasta carte si mi se pare GENIALA!
  Este ceva clasic ce-mi spune ca aceasta este o carte foarte buna. Imi place ideea cu cele 7 incercari (ca intr-un basm) si-mi aduce aminte de copilaria in care eram fana Rapunzel si alte printese.
  A aparut si in romana? M-ar interesa tare mult s-o citesc.

  Mai 24, 2013 la 10:29 am

 3. nu a aparut inca in romana urmeaza sa apara nu stiu cand insa urmeaza

  Mai 24, 2013 la 12:10 pm

 4. Din cate am inteles este in cur s de aparitie. Daca nu anul asta, cel putin anul viitor cred ca va aparea.

  Mai 24, 2013 la 6:39 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s