The Rock of Ivanore – book one of Celestine Chronicles by Laurisa White Reyes

The annual Great Quest is about to be announced in Quendel, a task that will determine the future of Marcus and the other boys from the village who are coming of age. The wizard Zyll commands them to find the Rock of Ivanore, but he doesn’t tell them what the Rock is exactly or where it can be found. Marcus must reach deep within himself to develop new powers of magic and find the strength to survive the wild lands and fierce enemies he encounters as he searches for the illusive Rock. If he succeeds, he will live a life of honor; if he fails, he will live a life of menial labor in shame. With more twists and turns than a labyrinth, and a story in which nothing is as it seems, this tale of deception and discovery keeps readers in suspense until the end.

Middle readers will find that The Rock of Ivanore fits nicely among the traditional fantasies they so enjoy. They will also appreciate its fresh and inventive take on the genre.

Cea mai mare Sarcina/Cautare anuala este pe cale de a fi anuntata in Quendel , o sarcina care va determina viitorul lui Marcus si a celorlalti baieti din sat care se aproprie de varsta lui . Vrajitorul Zyll le comanda sa gaseasca Piatra din Ivanore , dar nu le spune ce este exact Piatra sau unde poate fi gasita . Marcus trebuie sa ajunga departe , sa isi se cunoasca bine pe sine pentru a-si dezvolta noile puteri mgice si trebuie sa gaseasca puterea sa supravietuiasca in tinuturile salbatice si sa scape de dusmanii inversunati pe care ii intalneste in drumul cautarii pietrei . Daca reuseste , va trai o viata de onoare si daca da gres , va trai in rusine , lucrand ca servitor .

Cu mai multe rasturnari de situatie ca un labirint si cu o poveste in care nimic nu este ceea ce pare , aceasta de poveste despre inselaciune si descoperire tine cititorii in suspans pana la sfarsit .

Cititorii de varsta medie for descoperi ca The Rock of Ivanore / Piatra din Ivanore se potriveste de minune cu romanele fantasy traditionale asa ca il vor citi cu placere . De asemenea ei vor apreacia prospetimea si inventivitatea acestui gen .

Reclame

4 responses

  1. Acum cateva zile am auzitb de aceasta carte…pare destul de interesanta. Nu stiu de ce dar ma duce cu gandul la Harry Potter:) Poate este pentru faptul ca o recitesc^^

    Iulie 15, 2012 la 7:17 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s