Book Lovers Challenge ! A doua provocare !

2. Povestește-ne ceva despre prima ta recenzie: la ce carte a fost făcută, dacă ti-a fost greu să o scrii și de ce, dacă erai curios/curioasă sau emotionat/ă de părerea cititorilor blogului tău.

Prima mea recenzie a fost la O zi din Sapte – Lauren Oliver . Cand mi-am facut blogul citeam aceasta minunata carte de care m-am indragostit .

Pentru cei care nu stiu cartea , las aici coperta si descrierea :

Daca ai avea o singura zi de viata, cum ai alege s-o traiesti? Si daca ai sti ca vei muri, ce moment ai vrea sa retraiesti?
Acestea sunt intrebarile pe care si le pune tanara Samantha Kingston, in cele sapte zile aproape identice pe care le traieste si retraieste pentru a indrepta o greseala pe care trebuie mai intai s-o descopere. Ea pare sa duca o viata perfecta: face parte din grupul celor mai populari elevi, are ca iubit pe cel mai tare baiat din scoala, are un grup de prietene cu care imparte totul si aproape tot ce isi doreste. Dar oare e chiar asa? Dupa o petrecere aparent ratata, sufera un accident de masina si moare. Apoi se trezeste a doua zi si o ia de la capat. Si apoi iar. Si iar. Ziua de 14 februarie, care ar fi trebuit sa fie o zi ca oricare alta in viata ei, devine ultima ei zi din viata. De sapte ori. Ce trebuie sa faca Samantha pentru a iesi din aceasta bucla temporala si pentru a-si salva sufletul si pe cei din jurul ei? 

Am avut emotii ceea ce este absolut normal , nu stiam daca ii va placea cuiva , dar primul comentariu m-a incurajat .  Puteti citi recenzia mea aici  . Sper sa va placa si voua .

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s