DOAR CEI BUNI SPIONEAZĂ DE TINERI… FETELE GALLAGHER de Ally Carter cu Bravo Girl din 21 August

Un thriller romantic, plin de aventuri, suspans şi, nu în ultimul rând, umor

New York Times Bestseller

NU RATAŢI ACEASTĂ SERIE SUPER ANTRENANTĂ! – disponibilă din luna august numai cu revista Bravo Girl.

Dacă ţi-aş spune că te iubesc, ar trebui să te omor, volumul 1 din seria Fetele gallagher de ALLY CARTER ─ din 21 august împreună cu revista Bravo Girl

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU Colegiul Gallagher… Un soi de Hogwarts pentru superspioane!

Cammie Morgan are cincisprezece ani şi este elevă la Colegiul Gallagher pentru Tinere Excepţionale, o şcoală de fete tipică ─ evident, tipică dacă la orice şcoală s-ar preda arte marţiale avansate la ora de Educaţie fizică, cunoştinţe despre cele mai noi arme ale războiului chimic la orele de Ştiinţe, iar elevele ar primi distincţii pentru spargerea codurilor CIA la orele de Informatică. Deşi pretinde că este o şcoală pentru genii, Colegiul Gallagher este de fapt o şcoală pentru superspioane, unde se învaţă 14 limbi străine, Decriptare, Cultură şi Asimilare şi Operaţiuni sub Acoperire (Op-Acop, cu fabulosul Joe Solomon).

Necazurile lui Cammie încep când îl cunoaşte pe Josh, un băiat din partea locului care habar nu are ce e ea de fapt. Iar pentru a-şi păstra secretele şi pentru a părea o fată obişnuită, Cammie trebuie să mintă, ceea ce duce la situaţii amuzante; căci, deşi ea poate să-i asculte convorbirile telefonice, să se infiltreze în calculatorul lui ca un hacker sau să-l urmărească prin oraş cu iscusinţa unui adevărat James Bond, adevărul e că nu ştie cum să se descurce într-o relaţie cu cineva care nu trebuie să afle niciodată adevărul despre ea.

Inteligent scrisă, plină de umor şi antrenantă, povestea e la fel de interesantă ca orice misiune Op-Acop (gândiţi-vă la o combinaţie Mission: Impossible şi Harry Potter cu o eroină în rolul principal – sau, poate, Îngerii lui Charlie în variantă adolescentină!).

ALLY CARTER, pe adevăratul ei nume Sarah Leigh Fogleman, s-a născut în 1974 în Oklahoma.

A urmat cursurile Universităţii de Stat din Oklahoma şi ale Universităţii Cornell.

Prima ei carte a fost un roman chick lit, Cheating at Solitaire (2005), a cărui continuare, Learning to Play Gin, a apărut în 2006. Tot în 2006 a fost publicat şi primul ei roman pentru adolescenţi, Dacă ţi-aş spune că te iubesc, ar trebui să te omor, cel dintâi volum din seria Fetele Gallagher, ce are ca subiect aventurile dintr-o şcoală de spioane, Colegiul Gallagher.

O altă serie pentru adolescenţi, din care au apărut deja trei volume, se numeşte Heist Society şi are în centrul ei o afacere de familie specializată în… furturi.

Cărţile lui Ally Carter au fost publicate în peste douăzeci de ţări, apărând pe listele de bestselleruri ale New York Times, USA Today, Wall Street Journal, precum şi Barnes and Noble, IndieBound şi Bookscan.

Pentru mai multe informaţii despre autoare şi cărţile ei, accesaţi site-ul http://www.allycarter.com.

Sursa

Anunțuri

3 responses

 1. Nu e cine stie ce carte exceptionala cu un subiect nemaintalnit, insa e bine scrisa si are personaje simpatice, astfel incat m-am atasat de Cammie ( chiar si de Bex). Cel mai mult mi-a placut Zack in seria asta si sunt curioasa cum vor decurge lucrurile in volumul 5, dar deviez de la subiect, deoarece in primul volum nu apare niciun Zack, asa ca sa revenim.
  Prietenul lui Cammie din cartea asta a fost… anost. Nimic deosebit, ci doar tipicul baiat cu o familie normala si prieteni normali, care practica sporturi ( sau ce face el) si are deja un viitor stabilit, din moment ce tatal sau detine o farmacie si cam toata familia sa a facut acelasi lucru timp de generatii bune.
  Actiunea mi s-a parut potrivita, nici prea alerta, dar nici lenta, iar situatiile in care au fost puse personajele mi s-au parut bine prezentate.
  In rest…mi-a placut de Joe Solomon…Tipul e fenomenal, iar pana in volumul 4 se vor intampla cateva lucruri substantiale cu acest personaj.
  In concluzie..nu a fost un volum minunat si nu da pe afara de genialitate, dar e ok. Pana acum nu am mai citit povesti cu spioni, deci…mi s-ar parut destul de buna cartea.

  Mai 17, 2013 la 6:30 pm

 2. Pe mine una m-a plictisit cartea aceasta. Trebuie să recunosc am și eu volumele dar după primul volum m-am plictisit și am renunțat la citirea lor, dar sunt tare drăguțe Ah,mi-a placut de Bex

  Mai 18, 2013 la 5:09 am

 3. Adevarat. Au fost unele parti care m-au plictisit si pe mine, insa seria a compensat cu volumul doi cand a aparut si Zack.

  Mai 18, 2013 la 6:05 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s