Book lovers challenge ! Provocarile 11-12-13 !

11. Alege un scurt fragment care ti-a plăcut dintr-o carte și rescrie-l din perspectiva altui personaj. În postare să transcrii și fragmentul original.

-Acum abia îmi arăţi cât ai fost de crudă… crudă şi falsă. De ce m-ai dispreţuit? Nu găsesc nici un cuvânt de mângâiere. Meriţi să suferi. Tu te-ai ucis singură. Da, poţi să mă săruţi şi să plângi, poţi să-mi storci sărutări şi lacrimi: ele te vor arde… te vor condamna. M-ai iubit… atunci cu ce drept m-ai părăsit? Cu ce drept… răspunde-mi…Căci nici suferinţa, nici degradarea, nici moartea, nici Dumnezeu şi nici Satana nu ne-ar fi putut despărţi! Tu, de bunăvoie, ai făcut-o: nu eu ţi-am zdrobit inima… tu ţi-ai zdrobit-o, şi, zdrobind-o pe-a ta, ai zdrobit-o şi pe-a mea. Pentru mine e şi mai greu, pentru că sunt sănătos. Crezi că vreau să trăiesc? Ce fel de viaţă voi duce dacă tu… Doamne! Ţie ţi-ar plăcea să trăieşti când sufletul ţi-e în mormânt? – Heathcliff – La rascruce de vanturi – Emily Bronte

Voi incerca sa il rescriu din perspectiva lui Nely .

– Domnule Heathcliff ! Doamna Katherine v-a parasit din cauza statului dumitale ! V-a iubit , dar v-a parasit ! Nu trebuie sa plangeti ! V-a dispretuit , dar v-a si iubit ! Mai stiu si ca nimic nu v-ari fi putut desparti ! A meritat sa sufete , a suferit datorita faptului ca a fost o persoana cruda si falsa pe de alta parte ! Ea si-a adus suferinta , intai a fost zdrobita inima sa , din pricina alegerilor facute ca mai apoi sa va zdrobeasca si dumneavoastra inima ! O sa va fie greu sa traiti de acum inaite ! Dumneavoastra , domnule Heathcliff sunteti sanatos , nu stiu daca puteti trai stiind ca sufletul va este in mormant ! Katherine nu trebuia sa va paraseasca !

I cannot live without my life! I cannot live without my soul.
12. Ia o carte din bibliotecă şi fă-i o poză artistică. Cu decor drăguţ, potrivit etc. Suntem curioşi să vedem cât de creativ ai fost, când ne vei arăta poza!


13. O mașină a timpului te va transporta peste 5 minute într-un viitor distopic. În viitorul cărei cărti distopice ai alege să fii trimis și de ce? Tine cont că vei rămâne o scurtă vreme acolo, și trebuie să supravietuiești.

Cum Eve , este prima si singura serie distopica pe care am citit-o as alege sa fiu trimisa in acest viitor . Dar nu mi-ar placea deloc sa traiesc nici macar o scurta perioada de timp in lumea lui Eve .

As cauta Califia ! As incerca sa stau acolo in liniste pana m-as putea intoarce acasa ! Ador cartile , dar sa traiesc in lumea lor , nu !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s