Maine cu Bravo Jurnalele lui Stefan – Constrangerea

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele vampirilor.

Stefan şi Damon credeau că ştiu ce înseamnă răul. Însă nimic nu se compară cu Samuel, nemilosul vampir pornit să răzbune moartea lui Katherine prin nimicirea fraţilor Salvatore. Străduindu-se să-şi revină de pe urma ultimului atac al acestui duşman care nu cunoaşte mila, Stefan şi Damon primesc ajutor de la cine s-ar fi aşteptat cel mai puţin – lady Alice şi vrăjitorii ei. Împreună, ei descoperă că planul lui Samuel este cu mult mai sinistru decât şi-ar fi putut imagina vreodată. Unica lor speranţă este să-l oprească înainte ca el să dobândească puterea de a controla oameni, vampiri şi vrăjitori, deopotrivă. Dacă dau greş, nu numai Stefan şi Damon, ci şi toţi locuitorii Londrei vor cădea victime puterii exercitate de Samuel. Ceea ce ar însemna un adevărat dezastru!

 

Anunțuri

6 responses

 1. Nu m-as fi asteptat ca Damon si Stefan sa primeasca ajutor din partea lui Alice si a vrajitorilor sai, insa orice ajutor e bine venit cand un maniac ca Samuel e pe urmele tale ( sa nu uitam: un maniac indragostit de alta maniaca si anume Katherine). Cred ca Jurnalele lui Stefan mi-a placut mai mult decat primele patru carti ale seriei si cred ca totul se datoreaza absentei Elenei.

  Mai 18, 2013 la 3:39 pm

 2. Sincer, am această carte ..serie și totuși nu am o atragere prea bine definită pentru ea și totuși e destul de interesant să citești ceva din perspectiva unui personaj masculin .Dah, acesta e vampir dar chiar și așa .

  Mai 18, 2013 la 4:39 pm

 3. Crede-ma seria asta merita mai mult decat seria originala. Cel putin mie mi-a placut mai mult.

  Mai 18, 2013 la 5:47 pm

 4. bănuiesc că da , deoarece prietenele mele au citit seria asta

  Mai 18, 2013 la 6:41 pm

 5. Imi place mai mult decat seria originala.Trebuie sa recunosc ca e mai interesant sa citesti povestea si din perspectiva unui personaj masculin si cu atat mai mult un vampir(si ma bucur ca nu este numai parerea mea)
  Da….nici mie nu mi-a venit sa cred ca Damon si Stefan au primit ajutor din partea lui Alice,dar sa nu uitam…orice sprijin e bine venit(mai ales cand ai atata nevoie)!
  Desi initial nu credeam ca o sa ma fascineze cartea trebuie sa recunosc ca m-am inselat.Am citit-o cu drag si o recomand tuturor.

  Mai 18, 2013 la 8:27 pm

 6. Deci nu sunt singura careia aceasta serie i-a facut mai multa placere decat cea originala. Dupa cum ziceam, succesul asta i se datoreaza lipsei Elenei. Parca alta treaba e cand nu mai exista triunghiul ala amoros sacaitor.

  Mai 18, 2013 la 8:38 pm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s