UN HAR MAGIC ÎNSEAMNĂ O ŞANSĂ ÎN PLUS!

HEX SAU PUTEREA FARMECELOR, vol. 2 din seria ELITA ÎNTUNECATĂ, de Chloe Neill

La Şcoala de Fete Sfânta Sofia, pe lângă prezenţa la orele de curs şi lecţiile care trebuie învăţate, acţiunea şi suspansul continuă.

Aventurile noastre nocturne erau cu totul altceva. Acolo jos, în subsol, ne exercitam puterea asupra întunericului prin intermediul magiei şi al blestemului focului şi flirtam cu vârcolacii. Era vorba deci nu de putere fizică, ci de putere supranaturală.

Grupul de adolescenţi cu puteri magice, din care face parte Lily, ne captivează în continuare cu noi intrigi, întâmplări pline de mister, magie şi un strop de romance. Lumea nocturnă este tot mai activă în subsolurile şcolii, iar eroii noştri rebeli trec prin momente de cumpănă şi înfruntă pericole neaşteptate. Acum, Lily trebuie să înveţe să-şi controleze capacităţile paranormale şi să înfrunte cu mult curaj palpitanta viaţă de noapte a oraşului Chicago. Iar după întâlnirea cu Sebastian – un tip hot care se oferă să o ajute să-şi stăpânească magia, lucrurile devin cu adevărat periculoase.

Cartea are 352 de pagini, este cartonată fără supracopertă. Preţul de listă este de 39,90 lei. La precomandă, veţi beneficia de o reducere de 25% şi de transport gratuit.

Sursa .

Reclame

5 responses

 1. Imi place!! Abia astept sa o citesc!!

  Septembrie 17, 2012 la 6:59 pm

 2. paunaoana

  imi plac mult atat coperta,cat si actiunea.

  Octombrie 28, 2012 la 1:37 pm

 3. eu desi am vazut doar pareri negative despre carte tot imi doresc sa o citesc

  Decembrie 1, 2012 la 7:26 am

 4. Am citit-o de curand si ma declar fana a tinerilor din Enclava 3.
  Personajele sunt interesante si bine conturate, iar Scout si Lily reprezinta prietenia adevarata. Desi nu se cunosteau de mult, Lily a fost indeajuns de curioasa sa o urmareasca pe Scout in acea seara, pricopsindu-se cu blestemul focului de la Sebastian.
  Daca in prima parte l-am considerat smintit si diabolic ( si ciudat, avand in vedere ca a ajutat-o dupa ce Scout a fost rapita), in partea a doua am inceput sa il plac din ce in ce mai mult. Misterul pe care il emana m-a facut sa-l combin cu Lily instantaneu. Nu zic ca Jason nu e interesant si toate cele, dar parca nu e tipul ala ideal pe care l-ai vedea cu eroina cartii. Nu stiu…asta este parerea mea.
  Si mai e si Garcia. Oh, doamne, el si Scout sunt hilari. Felul in care se contrazic e al naibii de amuzant si ar face un cuplu asa de draguut ❤
  Cartea a fost draguta si actiunea la fel si sper ca volumul trei va aparea cat de curand si la noi.

  Mai 18, 2013 la 11:06 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s